Natuurlijk Licht is Leven!

Espaciel lanceert een blog over het thema « Daglicht en Levensstijl ». 

Daglicht is een essentiële behoefte. Iedereen heeft het nodig om zich lekker thuis te voelen. Toch zijn er nogal wat woningen zonder veel daglicht. Afhankelijk van de mate van gevoeligheid van de bewoners, kan het gebrek aan daglicht een gevoel van onbehagen veroorzaken, variërend van een simpel ongemakkelijk gevoel tot ernstige problemen.

Espaciel ambieert iedereen in zijn of haar woonomgeving te voorzien van daglicht. En niets dan dat! Wij hebben de eerste reflectoren ter wereld bedacht die zijn ontworpen als accessoires voor ramen. Superefficiënt, uiterst praktisch en echt duurzaam: Espaciel reflectoren zijn binnen 5 minuten geïnstalleerd en functioneren zelfs zonder zon.

Een ware revolutie. Voor het eerst wordt natuurlijke verlichting kinderspel. Dit biedt volledig nieuwe mogelijkheden voor de inrichting van woningen met daglicht. Bij Espaciel zijn wij ervan overtuigd dat onze klanten hun eigen levensstijl met daglicht kunnen creëren in ruimtes die zich hier oorspronkelijk niet voor leenden. Een compleet nieuwe geschiedenis die wij samen met u gaan schrijven, en waarvan deze blog het logboek zal zijn.

Dat is wat ons nu motiveert om deze nieuwe communicatieruimte te openen. Wij hopen dat deze blog een licht laat schijnen op onze nieuwe mogelijkheden!

5 Comments
  1. Avatar
  2. Avatar

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *